Scalppigmentatie

Lilibeauty

Scalppigmentatie

Scalppigmentatie is een vorm van PMU. Middels deze techniek krijgt het hoofd een effect alsof er écht haar groeit. Er wordt een “net-geschoren” look gecreëerd door het pigment nauwkeurig in de haarfollikels te brengen. Anders dan bij een PMU-behandeling aan het gezicht, vervaagt de scalppigmentatie niet of nauwelijks. Het blijft zeker 10 jaar aanwezig.

Deze behandeling is toe te passen op zowel mannen als vrouwen. Naast het gebruik bij volledige kaalheid, kan het ook effectief littekens, willekeurig kale plekken en dunner wordend haar camoufleren.

The Behandeling

Werkwijzen van de behandeling

Het begint met een intakegesprek waarin de wensen en de algemene gezondheid wordt besproken. Dit is nodig om te voorkomen dat de behandeling enige gezondheidsproblemen naar voren zal brengen. Hoewel de behandeling geen nieuwe haren kan laten bijgroeien, zal u bij iedere behandeling steeds meer van uw haarlijn terug zien komen. Voor het meest effectieve resultaat is een kuur van 2 á 3 sessies aangeraden met 4-6 weken tussen elke behandeling. De behandelingen kunnen een tijdje duren (ongeveer 2/3 uur) omdat het precies werk is en nauwkeurig moet worden verricht. De prijs en behandelingsduur hangt af van de grootte van het te behandelen plek. Voor vragen hierover neem contact met ons op.

Na de behandeling kan de huid rood kleuren of licht geïrriteerd zijn. Dit is echter normaal en zal na een klein tijdje wegtrekken. Het is echter belangrijk om voor 10 dagen lang de huid droog te houden van crèmes, lotions, water etc. Douchen bijvoorbeeld zal dan erg voorzichtig gedaan moeten worden. Ook zal de huid droog en/of gevoelig aan kunnen voelen of jeuken. Dit zal echter na ongeveer een weekje genezen en is ook compleet normaal.

LILI BEAUTY

Scalppigmentatie

Professional highly trained and skilled make up artists, to glam you up from head to toe for every special occasion. We travel directly to your hotel, private villa or yacht – wherever and whenever it suits you!

PMU Wenkbrauwen

Behandeling Scalppigmentatie

1 zone €220,-