LiliBeauty

PMU Wenkbrauwen

Zie hier algemene informatie over Permanente Make-up.

Het grootste voordeel van PMU is dat je veel geknoei qua make-up vermijdt. Bij wenkbrauwen is dat het meest het geval. Wakker worden met perfecte wenkbrauwen is waar velen over dromen. En dat nog eens veilig en langdurig. Ongelijkheid, kleurverschil, vormverschil. Als jij je ergert aan een van deze dingen dan is PMU wenkbrauwen de juiste oplossing voor jou.

Je kan kiezen uit twee technieken die verschillende resultaten opbrengen. De keuze hangt volledig af van jouw persoonlijke voorkeur. Elke techniek heeft iets speciaals, dus kies degene die het best bij jou en jouw stijl past:

Technieken

Je kunt kiezen uit twee technieken die verschillende resultaten opbrengen. De keuze hangt volledig af van jouw persoonlijke voorkeur. Elke techniek heeft iets speciaals, dus kies degene die het best bij jou en jouw stijl past:

Ombré – Powder Brows

De ombré-techniek, ook wel powder brows genoemd, is de nieuwste trend in PMU-wenkbrauwen. De populariteit komt voort uit de hedendaagse beauty-standard die focust op een meer natuurlijkere make-up look. De ombré geeft een zacht getinte aanleg met een steeds donkerdere overloop naar de punten toe. Dit geeft een superfijne en natuurlijke wenkbrauw-overloop. De naam “powder brows” is goed van toepassing op de ombré. De wenkbrauwen krijgen namelijk een perceptie waarbij het oogt alsof jouw wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder zijn ingekleurd. Een natuurlijke make-up look gecombineerd met een bijpassende stijl voor jou.

Microblading – Hairstroke

Microblading is een revolutionaire vorm van permanente make-up waarbij semipermanente make-up handmatig wordt aangebracht aan de wenkbrauwen. Het verschil tussen microblading en de andere technieken van PMU (ombre/hairstroke) is dat microblading wat natuurlijker/levendiger uitziet. Het blijft echter wel korter op de huid zitten vergeleken met de andere PMU-technieken: ongeveer 6 tot 12 maanden.

Met microblading wordt het semipermanente pigment aangebracht tussen de eerste en tweede laag van uw huid. Hierbij wordt een pen-vormige voorwerp gebruikt om het microbladen zo nauwkeurig en precies mogelijk uit te voeren.

LiliBeauty

Service en Prijzen

Professional highly trained and skilled make up artists, to glam you up from head to toe for every special occasion. We travel directly to your hotel, private villa or yacht – wherever and whenever it suits you!

  • PMU Wenkbrauwen
  • Powder brows (ombré) €310,- | Looptijd 3:30u

  • Microblading (hairstroke) €310,- | Looptijd 3:30u

  • Combinatie Powder brows (ombré) én Microblading (hairstroke) €350,- | Looptijd 3:30u

  • PMU Wenkbrauwen Touch-up (correctie) € 50, - | Looptijd 2u