LiliBeauty

Coagulatie – Spot remover

Met de spot-remover kan de gezichtshuid weer glad en vlak worden. Hierbij kunnen pigmentvlekken, spider naevi, rode puntjes (bloedblaasjes), en (steel)wratten worden verwijderd.

Bij spot-removen wordt gebruik gemaakt van thermo-coagulatie. Dit houdt in dat de oneffenheden op de huid middels het warmte-effect verschrompelen en verwijderen. De onnodige vaatjes worden alshetware dicht gebrand middels een minuscuul naaldje en stroom.

Deze behandeling is zeer behulpzaam voor mensen met:

1% hyaluronzuur, met vitamine cocktail, zorgt voor de activering van jouw natuurlijke huid-verbeteringsmechanisme. Dit omvat het verbeteren van de huidstructuur en de aanmaak van de noodzakelijk lichaamseigen voedende stoffen, waardoor de huid gladder en frisser wordt. Hierbij helpt de vitamine cocktail door dit verbeteringsproces nog meer te stimuleren. Wanneer dit natuurlijke huid-verbeteringsproces niet genoeg blijkt te zijn, moet de aanmaak van de lichaamseigen voedende stoffen en verbetering van de huidstructuur (veiliger wijze) geforceerd worden. Hier dient de 2% hyaluronzuur voor. De fijne lijntjes die niet natuurlijk weggehaald worden, worden wel geforceerd weggehaald. De vitamine cocktail in de 2% hyaluron zorgt voor de extra voedingsstoffen om de huid zacht, gezond en fris te maken. Je kan je hierbij voorstellen dat de 1% hyaluron de huidverbetering opkikt naar 100% en de 2% het verder opkikt naar 150%. De schoonheidsspecialiste zal jou deskundig advies kunnen geven welke van de twee procenten het beste jouw gezichtshuid zal verbeteren en verfrissen.

Voor de behandeling

Het is belangrijk om voor het spot-removen geen recente intensieve gezichtsbehandeling ondergaan te hebben, bijvoorbeeld kruidenpeeling. Ook graag een week van te voren het gezicht niet te harsen en/of geen laser- of IPL-behandelen.

Na de behandeling

Na de behandeling kan de huid rood aanzien en wat warmer aanvoelen. Dit is echter compleet normaal en zal vanzelf overgaan. Binnen enkele dagen zouden bij sommigen ook lichte korstjes kunnen ontstaan die vanzelf weer snel loslaten. Het is wel belangrijk dat u niet aan de huid krabt en zo het helingsproces van uw huid verminderd. Dit houdt ook in dat de huid en de wondjes voor 5 dagen min of meer drogen blijven en niet worden blootgesteld aan fel zonlicht. Gebruik dan ook altijd crème met SPF 30/50. Over het algemeen raden wij een goede huidverzorging aan om het ontstaan van couperose door andere wijzen te voorkomen.

LiliBeauty

Service en Prijs

  • Coagulatie – Spot remover
  • Coagulatie – Spot remover Vanaf €25,- | looptijd - 0:30-1:00u