Recent News

Categories

  • No categories
-July 11, 2020
0 Comments

De behandeling was erg goed en lekker. Ik ging weer naar huis met een schoon en fris gezicht. Ze had zelfs wat extra dingen gedaan, die buiten de bon vielen, zo lief. Zeker een aanrader om naar toe te gaan.

-July 9, 2020
0 Comments

Nana is perfect! She makes not only a beautiful skin or eyebrows or …, but also the massage is the most relaxing I’ve ever had. I am traveling from Germany to the Netherlands to get the the treatment exactly from Nana. Thank you very much, my dear!!!

-July 8, 2020
0 Comments

Perfect !

-July 5, 2020
0 Comments

Bij haar salon LiliBeauty, heeft Nana mij een zeer pijn-ontluchtende massage gegeven. Mijn nek en rug voelen weer herboren en uitgerust! Ik kan weer alles met mijn nek en rug perfect uitvoeren. Ik raad jullie echt aan om dit tenminste 1 of 2 keer per maand uit te proberen en mijn geluk te beleven! Dankjewel […]

-July 3, 2020
0 Comments

Ik heb vandaag mijn derde microneedling behandeling gehad. Mijn huid is echt zichtbaar verbeterd! Ik ben Zeer tevreden over het resultaat, mijn huid voelt strakker en heeft een mooie gloed. Nana is professioneel, neemt de tijd en geeft eerlijk advies. Heel fijn!

-June 30, 2020
0 Comments

Ik heb een hele fijne behandeling gehad, ze neem echt tijd voor je en ze is een heel lieve dame. Ik kom weer terug 🙂

-June 27, 2020
0 Comments

Wat ik als heel prettig heb ervaren is haar eerlijke en professionele advies over welke behandeling het beste is voor jouw huid. Ik kwam bij haar voor de eerste keer met de intentie om een Microdermabrasie te ondergaan. Echter na het bekijken van mijn huid, adviseerde zij om een acne behandeling te ondergaan. Mijn huid […]

-June 18, 2020
0 Comments

Nana is een deskundige, lieve schoonheidsspecialiste. Ze is nauwkeurig, grondig en aandachtig. Mijn huid was zichtbaar beter na de behandeling en mijn wenkbrauwen waren ook zeer netjes gedaan. Ik heb haar al aangeraden aan mijn vrienden en kom zelf zeker terug. Dankjewel Nana!

-June 8, 2020
0 Comments

De tanden-bleking behandeling was top! Geweldige witte en glanzende tanden gekregen en zeer professioneel behandeld door de eigenares!

-June 7, 2020
0 Comments

perfect, super fijne behandeling