Gezichtsbehandeling

GEZICHTSBEHANDELING

 

MICRONEEDLING

Voor een nóg gezondere en jongere huid!

Microneedling is ook wel bekend als fractional needling of dermapen. Bij deze techniek worden in enkele seconden honderden kleine openingen in de huid gemaakt middels een speciale naaldmodule. Door die minuscule gaatjes wordt een lichaamseigen werkstof (hyaluronzuur) in de huid gebracht die de fibroblasten in de huid stimuleert. Deze fibroblasten zijn bindweefselcellen die collageen en elastine aanmaken en zo het zelfherstellende proces van de huid activeren. De aanmaak van deze huid-eigen vezels zorgt voor een 100% natuurlijke vorm van huidvernieuwing met een gladdere, sterkere en stevigere huid als gevolg. Hoe meer van de hyaluronzuur in de huid wordt gebracht, hoe meer resultaat er te zien zal zijn (1% of 2% beschikbaar). Hiermee worden ontsierende plekken in het gezicht, hals en decolleté effectief verminderd of zelfs helemaal verwijderd. Deze behandeling is nagenoeg pijnloos. Dit hangt echter ook af van uw pijngrens en uw type huid. Als blijkt dat u er erg gevoelig voor bent, kunt u bij de huisarts een verdovende crème opvragen (lidocaïne-prilocaïnecrème).

 

Verschil tussen 1% en 2% hyaluronzuur

1% hyaluronzuur, met vitamine cocktail, zorgt voor de activering van jouw natuurlijke huid-verbeteringsmechanisme. Dit omvat het verbeteren van de huidstructuur en de aanmaak van de noodzakelijk lichaamseigen voedende stoffen, waardoor de huid gladder en frisser wordt. Hierbij helpt de vitamine cocktail door dit verbeteringsproces nog meer te stimuleren. Wanneer dit natuurlijke huid-verbeteringsproces niet genoeg blijkt te zijn, moet de aanmaak van de lichaamseigen voedende stoffen en verbetering van de huidstructuur (veiliger wijze) geforceerd worden. Hier dient de 2% hyaluronzuur voor. De fijne lijntjes die niet natuurlijk weggehaald worden, worden wel geforceerd weggehaald. De vitamine cocktail in de 2% hyaluron zorgt voor de extra voedingsstoffen om de huid zacht, gezond en fris te maken. Je kan je hierbij voorstellen dat de 1% hyaluron de huidverbetering opkikt naar 100% en de 2% het verder opkikt naar 150%. De schoonheidsspecialiste zal jou deskundig advies kunnen geven welke van de twee procenten het beste jouw gezichtshuid zal verbeteren en verfrissen.

Werkwijze van de behandeling

De behandeling begint met een intakegesprek waarin diverse gezondheidsaspecten van de cliënt worden besproken en de cliënt een gezondheidsverklaring dient te tekenen. Pas als dit succesvol is afgesloten, kan de microneedling beginnen.

Bij het microneedlen zal de huid allereerst zorgvuldig worden gereinigd. Met de speciale naaldmodule zullen openingen in de huid worden gemaakt waarmee vervolgens de natuurlijke hyaluronzuur+vitamine cocktail zal worden aangebracht.

Na het microneedlen dient de huid dan ook volkomen op eigen kracht te genezen. De huid is na de behandeling wel nog gevoelig en kan er voor een paar uur tot een paar dagen roze of roodachtig zijn, verschillend per huid. Direct contact met de zon zal gelieve voor 5-7 dagen vermeden moeten worden. In geval er gekozen wordt om naar buiten te gaan, moet de huid ten alle tijden ingesmeerd worden met een SPF-crème.

Voor een positief en compleet resultaat zullen er in totaal 4 tot 6 behandelingen nodig zijn. Tussen elke behandeling zal 4-6 weken tijd zitten om de huid de mogelijkheid tot genezing te geven.

Het microneedlen is geschikt voor:

 • Verbeteren van diepe en fijne rimpels
 • Verbeteren van de huidstructuur
 • Verbeteren van traumatische littekens
 • Verbeteren van littekens door acné
 • Verminderen van pigmentvlekken
 • Verminderen de slappe huid onder de kin
 • Verminderen/verwijderen van ouderdomsvlekken
 • Verfijnen van grove poriën
 • Verfrissen van de huid tint

 

Pigmentvlekken onder de ogen:

Intakegesprek, reinigen, openingen in de huid maken (middels naaldmodule), DermWhitening vloeistof aanbrengen, Home Removal lotion aanbrengen (deze lotion dient ook aangeschaft te worden en thuis verder gebruikt te worden)

DOWNLOAD PDF GEZONDHEIDSVERKLARING (Informed consent)

Prijzen

Hele gelaat (1% hyaluronzuur) 60 Min € 80,-
Hele gelaat (2% hyaluronzuur) 60 Min € 160,-
Hals & Decolleté 50 Min € 80,-
Deelbehandelingen (bevat grove
poriën, rimpels en fijne lijntjes)
Te kiezen uit:

 • Wangen
 • Mond
 • Voorhoofd
 • Rondom de ogen
 • Neus & Lippenplooi
1 behandeling
(+/- 30 min)
(1% hyaluronzuur) € 45,-
(2% hyaluronzuur) € 75,-
Pigmentvlekken onder de ogen 30 Min € 50,-
Ouderdomsvlekken op het gelaat 30 Min € 35,-

 

SPOT-REMOVER

KRUIDENPEELING

Deze plantaardige diepte-peeling van de huid is afkomstig uit de Zwarte Zee en bestaat uit:

Een mengsel van natuurlijke kruiden en zee-planten, zoals verpulverde verse zeespons & zeewier.
Een zure plantenextract lotion.
Een verkoelend en zuurstofrijk masker.

 

De kruidenpeeling bestaat uit de volgende ingrediënten:
– Algen: Doorbloeding & Afschilvering bovenste huidlaag
– Spons: Doorbloeding
– Calendula goudsbloem: Antibacterieel & Wond helend & hoornoplossend
– Plantago: Bloedzuiverend & Tegen staphylococcus
– Menthol: Prikkelend-opwekkend & Anti-septisch
– Salie plant: Ontstekingsremmend
– Ginseng: Anti-stress
– Hertschooi: Antiseptisch & Anti-stress & Wond helend
– Bloemenmix: Vitaminen & Minaralen & Antioxidanten
– Eucalyptusolie: Desinfecterend & Doorbloeding stimulerend
– Kamilleolie: Poriën verkleinend

In kort, de kruidenpeeling stimuleert de doorbloeding van de huid, verhoogt de huidstofwisseling, zorgt voor verjongende huid door sneller helende cellen. Over het algemeen neemt de kwaliteit van de huid toe door afvlakking van de rimpels door onder andere de verhoogde productie van collageen en elastine. De huid wordt grondig diepgaand gereinigd, resulterend in een gladdere, frissere, elastischere, en zachtere huid.

Wél kiezen voor kruidenpeeling bij:
– Acné
– Vette huid & grove poriën
– Littekens (alle soorten)
– Verouderende huid
– Kleine rimpels
– Vermoeide huid
– Verwaarloosde huid

Niét kiezen voor kruidenpeeling bij:
– Zwangere vrouwen
– Dunne en gevoelige huid
– Geïrriteerde huid
– Couperose
– Huid met dermatologische aandoeningen
– Geïnfecteerde huid
– Eczeem of psoriasis

Prijs

Kruidenpeeling € 70,-

 

SPOT-REMOVER

COAGULATIE (Spot remover)

Met de spot-remover kan de gezichtshuid weer glad en vlak worden. Hierbij kunnen pigmentvlekken, spider naevi, rode puntjes (bloedblaasjes), en (steel)wratten worden verwijderd.

Bij spot-removen wordt gebruik gemaakt van thermo-coagulatie. Dit houdt in dat de oneffenheden op de huid middels het warmte-effect verschrompelen en verwijderen. De onnodige vaatjes worden alshetware dicht gebrand middels een minuscuul naaldje en stroom.

 

Deze behandeling is zeer behulpzaam voor mensen met:

 • Pigmentvlekken
 • Oneffenheden
 • Rode puntjes
 • Fibromen (steelwratjes)
 • Lichte couperose
 • Spider naevi

 

Voor de behandeling

Het is belangrijk om voor het spot-removen geen recente intensieve gezichtsbehandeling ondergaan te hebben, bijvoorbeeld kruidenpeeling. Ook graag een week van te voren het gezicht niet te harsen en/of geen laser- of IPL-behandelen.

Na de behandeling

Na de behandeling kan de huid rood aanzien en wat warmer aanvoelen. Dit is echter compleet normaal en zal vanzelf overgaan. Binnen enkele dagen zouden bij sommigen ook lichte korstjes kunnen ontstaan die vanzelf weer snel loslaten. Het is wel belangrijk dat u niet aan de huid krabt en zo het helingsproces van uw huid verminderd. Dit houdt ook in dat de huid en de wondjes voor 5 dagen min of meer drogen blijven en niet worden blootgesteld aan fel zonlicht. Gebruik dan ook altijd crème met SPF 30/50. Over het algemeen raden wij een goede huidverzorging aan om het ontstaan van couperose door andere wijzen te voorkomen.

DOWNLOAD PDF INTAKE FORMULIER – COAGULATIE

Prijs

COAGULATIE (Spot remover) vanaf € 20,-

 

GEZICHTSBEHANDELINGENSKIN SCRUBBER

De skin scrubber behandeling wordt ook wel “ultrasonic peeling” genoemd, wegens het feit dat deze behandeling de huid diep reinigt door gebruik te maken van ultrasone (geluidsgolven) golven. Deze behandeling is een combinatie van het peelen en het verzorgen van de huid. Het kan worden gebruikt om werkstoffen in de huid te brengen, maar zeker ook voor het verminderen of algeheel verwijderen van:

 • Vlekken
 • Acne
 • Huidonzuiverheden
 • Grove poriën
 • Couperose
 • Overtallig talg uit poriën en haarfollikels

 

Behandelingseffecten

Door de skin scrubber zal de huid glad, schoon en elastisch aanvoelen en zal de huidstructuur algeheel verbeteren. De behandeling zorgt er ook voor dat de ruimtes tussen de cellen in de huid wijder worden, waardoor afvalstoffen beter afgevoerd en voedingstoffen en zuurstof beter aangevoerd kunnen worden. Dat is zeer wenselijk, aangezien afvalstoffen vocht aan de huid onttrekken. Daarbij wordt de huid ook op een natuurlijke wijze verzorgt door de aangevoerde voedingsstoffen en zuurstof.

Met behulp van de hightech behandeling worden hoog geconcentreerde serums met werkstoffen waar de huid een tekort aan heeft gekregen, tot diep in de huid ingesluisd. Deze serums zijn in het bijzonder gericht op zuurstofvoorziening, liftende acties en activering van aanmaak van collageen en elastine.

Deze behandeling richt zich op het stimuleren van de huid zelf. Het zorgt ervoor dat de huid zelf werkt om bestaande rimpels te vervagen en verslapte bindweefsel te verstevigen. Het is geheel pijnloos en biedt een prachtig en langdurig resultaat.

Prijs

1 Skin scrubber behandeling

 • Huidanalyse, reinigen, stomen, verzorgende werkstof, diep reinigen middels skin scrubber,
  gezichtsmasker, verzorgende gezichts- en oogcrème.
€ 50,- (~75min)
1 Skin scrubber + Ultrasound behandeling – standaard

 • Skin scrubber behandeling gecombineerd met de standaard Ultrasound behandeling.
€ 75,- (~2uur)
1 Skin scrubber + Ultrasound behandeling – ultra

 • Skin scrubber behandeling gecombineerd met de ultra (hals & decolleté + standaard behandeling)
  Ultrasound behandeling.
€ 85,- (~2uur15min)

 

MICRODERMABRASIE

Diamond microdermabrasie is een diepte-peeling behandeling waarmee de bovenste laag van de huid (de hoornlaag) wordt verwijderd en daarmee dus ook al het vuil en dode huidcellen op de huid. Door het verwijderen van deze laag, wordt het lichaam gestimuleerd om nieuwe huidcellen te maken en het bindweefsel te verstevigen. Daarnaast wordt er ook meer collageen en elastine geproduceerd, wat de huid een schone en gladdere uitstraling geeft. Na de behandeling wordt hevig geadviseerd op te passen met de duurtijd in de zon. Hiervoor is een factor 50 SPF- gezichtscrème noodzakelijk. Daarbij is het aan te raden géén make-up te gebruiken, sauna/zwembad te bezoeken binnen de eerste 24 uur na de behandeling.

Microdermabrasie is effectief tegen:

 • Vermoeide huid
 • Verouderde/rimpelige huid
 • Droge & ruwe huid
 • Acne littekens
 • Vlekken
 • Rokershuid
 • Door de zon beschadigde huid
 • Grove poriën
 • Mee-eters

 

Kuur

Deze behandeling wordt geadviseerd te nemen met een kuur. Dit zal zorgen voor een optimale huidvernieuwing. Een kuur van 5 tot 7 behandelingen zal het meest effectief zijn voor de huid.

Op lange termijn is het te adviseren om de huid regelmatig te verversen. Dit houdt in een minikuur van bijvoorbeeld 2 behandelingen per 4 maanden.

Prijzen

1 Microdermabrasie behandeling

 • Huidanalyse, reinigen, stomen, diepte reiniging, Diamond Peeling, masker, verzorgende gezichts- en
  oogcrème
€ 60,- (~60min)
1 Microdermabrasie + Ultrasound behandeling – standaard

 • Microdermabrasie behandeling gecombineerd met de standaard Ultrasound behandeling.
€ 75,- (~1uur30min)
1 Microdermabrasie + Ultrasound behandeling – ultra

 • Microdermabrasie behandeling gecombineerd met de ultra (hals & decolleté + standaard
  behandeling) Ultrasound behandeling.
€ 85,- (~1uur40min)

 

ULTRASOUND BEHANDELING

Deze behandeling maakt, zoals de naam al voorspeld, gebruik van ultrasound geluidsgolven die tegenwoordig overigens ook veel in de medische wereld worden gebruikt. De reden hiervoor is de ontspannende werking van de behandeling op de zenuwspieren waardoor serums beter de huid in kunnen. Naast het intrekken van de werkstoffen, veroorzaakt de behandeling ook een hydraterende en een liftende werking op de huid.

De ultrasound behandeling zorgt voor:

 • Verbeterde kleur van beschadigde huid
 • Betere opname van werkstoffen
 • Verhoogde bloedcirculatie & stofwisseling
 • Verwijdering van oogzakken en donkere oogkringen
 • Vermindering acne
 • Vertraging van het verouderingsproces

Prijs

1 Ultrasound behandeling – standaard

 • Huidanalyse, reiniging, stomen, Ultrasound behandeling gelaat, masker, verzorgende gezichts- en
  oogcrème
€ 50,- (~50min)
1 Ultrasound behandeling – ultra

 • Standaard Ultrasound behandeling + hals & decolleté.
€ 70,- (~1uur15min)

 

ANTI-AGING GALVANIC SKIN CARE

Zoals uit de naam af te leiden, helpt deze behandeling tegen het verouderen van de huid. Dit wordt gedaan middels galvanische stromen die ervoor zorgen dat de vitamine A en C diep in de huid worden gebracht. Deze vitamines zorgen voor extra aanmaak van collageen en elastine in de huid. Het resultaat is dat de huid zo verstevigd wordt, wat een jonger effect aan de huid geeft.

Om de volledige capaciteit uit de behandeling te halen, is deze erg geschikt om als kuur te volgen. Na elke keer krijgt de huid een steeds jonger effect dan voorheen. Deze kuur zal 5 á 6 behandeling bevatten die verspreid worden over een periode van 4 weken.

Werkwijze van de behandeling

De behandeling begint met een huidanalyse. Het gezicht zal vervolgens gereinigd worden en er zullen enige onzuiverheden verwijderd worden. Hierna zullen collageen ampuls worden gebruikt. Deze ampuls zullen worden gestimuleerd door de positieve en negatieve energie pool van het galvanic apparaat. Het resultaat is dat de doorbloeding en hydratatie bevorderd worden en de huid beter gereinigd wordt en een glans krijgt. Bij de volgende stap wordt een collageen masker op het gezicht aangebracht die uit zichzelf of met ultrasound technologie (optioneel) in de huid wordt opgenomen. Het gezicht wordt daarna met een tonic gereinigd. Hierdoor zal de dagcrème, die vervolgens zal worden aangebracht, beter opgenomen kunnen worden. Ten slotte zal een hydraterende en verzorgende oogcrème worden aangebracht.

Prijs

1 anti-aging galvanic skin care behandeling € 60,- (~60 min)
1 anti-aging galvanic + ultrasound behandeling € 75,- (~90 min)