Anti-aging Galvanic

Lilibeauty

Anti-aging Galvanic

Zoals uit de naam af te leiden, helpt deze behandeling tegen het verouderen van de huid. Dit wordt gedaan middels galvanische stromen die ervoor zorgen dat de vitamine A en C diep in de huid worden gebracht. Deze vitamines zorgen voor extra aanmaak van collageen en elastine in de huid. Het resultaat is dat de huid zo verstevigd wordt, wat een jonger effect aan de huid geeft.

Om de volledige capaciteit uit de behandeling te halen, is deze erg geschikt om als kuur te volgen. Na elke keer krijgt de huid een steeds jonger effect dan voorheen. Deze kuur zal 5 á 6 behandeling bevatten die verspreid worden over een periode van 4 weken.

behandeling

Werkwijze van de behandeling

De behandeling begint met een huidanalyse. Het gezicht zal vervolgens gereinigd worden en er zullen enige onzuiverheden verwijderd worden. Hierna zullen collageen ampuls worden gebruikt. Deze ampuls zullen worden gestimuleerd door de positieve en negatieve energie pool van het galvanic apparaat. Het resultaat is dat de doorbloeding en hydratatie bevorderd worden en de huid beter gereinigd wordt en een glans krijgt. Bij de volgende stap wordt een collageen masker op het gezicht aangebracht die uit zichzelf of met ultrasound technologie (optioneel) in de huid wordt opgenomen. Het gezicht wordt daarna met een tonic gereinigd. Hierdoor zal de dagcrème, die vervolgens zal worden aangebracht, beter opgenomen kunnen worden. Ten slotte zal een hydraterende en verzorgende oogcrème worden aangebracht.

Before
After

LILI BEAUTY

Anti-aging galvanic

Professional highly trained and skilled make up artists, to glam you up from head to toe for every special occasion. We travel directly to your hotel, private villa or yacht – wherever and whenever it suits you!

Skin Scrubber (diep reiniging)

Anti-aging Standaard Galvanic

€65,- | 1:00u

Anti-aging Standaard Galvanic + Ultrasound gezicht

€80,- | 1:30u

Heeft je lichaam een boost nodig? Een lymfedrainage massage kan daar erg goed bij helpen!